Κολλαγόνο : Αυξήστε το με τη διατροφή..
26 Μαΐου 2021
Βιβλιοθήκη του Αδριανού& Ρωμαϊκή αγορά της Αθήνας
28 Μαΐου 2021

‘’Και μη χειρότερα’’ και…Τίνα Μιχαηλίδου!!!!

Δεχτήκαμε αρκετά μηνύματα στη γωνίτσα μας τα οποία μας ζητούσαν να καλέσουμε την όμορφη κυρία που έγραψε το βιβλίο ‘’και μη χειρότερα’’ …και εμείς την βρήκαμε και είναι εδώ μαζί μας !!!

Τίνα καλώς ήρθες στη γωνίτσα μας και να ευχηθούμε καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλίο ‘’Και μη χειρότερα’’ Τι θα μπορούσε να πάει χειρότερα… Θα ήθελα να μας πεις λίγο για την υπόθεση

“Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.Η υπόθεση του βιβλίου έχει να κάνει με 11 γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους που τους ενώνει όμως ο χωρισμός & ο τρόπος αντιμετώπισης από τη κάθε μια κοπέλα.Κάθε φορά που μια κοπέλα χωρίζει βρίσκει την δύναμη για να σταθεί ξανά στα πόδια της & γράφει στον καθρέφτη της ένα quote που την αντιπροσωπεύει.”

Ένας χωρισμός σίγουρα δεν είναι ευχάριστο γεγονός και συνήθως αφήνει σημάδια.. Γιατί πιστεύεις σήμερα οι άνθρωποι χωρίζουν πιο εύκολα , τι άλλαξε;

“Οι χωρισμοί αφήνουν σημάδια, όμως είναι στο χέρι μας να τα εξαφανίσουμε αυτά τα σημάδια. Πρέπει & εμείς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να προχωρήσει παρακάτω. Οι άνθρωποι σήμερα χωρίζουν πιο εύκολα,διότι έχουν χαθεί πολλά :

Η επικοινωνία, ο σεβασμός, η αγάπη, ο διάλογος, η ειλικρίνεια & το φλερτ. Λύνουμε όλα μας τα προβλήματα μέσα από τα social media & δεν μιλάμε με τον άλλον face to face. Δυστυχώς θέλουμε να περνάμε & καλά, φλερτάρουμε στα κοινωνικά δίκτυα & δεν υπολογίζουμε τα αισθήματα του άλλου.”

Τι είναι αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα διαχειριστεί κάποιος έναν χωρισμό;

“Το πόσο δυναμικός είναι, αν είναι ευαίσθητος κάποιος θέλει λίγο παραπάνω χρόνο για να το ξεπεράσει, αν είναι πιο δυναμικός δεν τον νοιάζει & τόσο. Εξαρτάται όμως & πως χώρισε κάποιος & για ποιο λόγο.”

Μέσα από το βιβλίο σου ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να περάσεις ;

“Ότι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε για κανέναν πρώην & ότι πρέπει να χαμογελάμε πάντα αληθινά!!!”

Τελικά αξίζει να πονάς για έναν χωρισμό όταν έρχεται μια πανδημία να σου τονίσει ότι η ζωή είναι μια κλωστή και πρέπει να χαίρεσαι την κάθε μέρα με παρέα ή μόνος;;

“Η πανδημία νομίζω μας δίδαξε πολλά. Οπότε δεν αξίζει να πονάμε για έναν χωρισμό, βέβαια αυτό θα έπρεπε να το ξέρουμε & πριν την πανδημία.”

Τα τελευταία χρόνια είσαι Blogger , με παράλληλη δουλειά τη νοσηλευτική αν δεν κάνω λάθος και ήρθε και η συγγραφή … πως τα συνδυάζεις ;

“Η αλήθεια είναι ότι είμαι Θεολόγος, Βοηθός Νοσηλευτή (ειδικότητα Νευρολογία-Ψυχιατρική),Relationship Blogger & Συγγραφέας. Αν παρατηρήσεις όλα έχουν να κάνουν με την ψυχή του ανθρώπου & με το πως μπορώ να τον βοηθήσω να θεραπευτεί. Οπότε τα συνδυάζω όλα μαζί.”

Θα ήθελα να κλείσουμε με ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο σου Τίνα και να σου ευχηθούμε πάντα επιτυχίες και πάλι καλοτάξιδο το βιβλίο σου …’’Και μη χειρότερα’’ λοιπόν!!!

“Σου γράφω ένα από τα πιο ωραία quote που έχω γράψει σε μια ιστορία : Αξίζει να είσαι με κάποιον μόνο αν αγαπάει σ’ εσένα ό,τι τον ενοχλεί”

Comments are closed.