ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
22 Μαρτίου 2021
Νερό και υγεία!!
23 Μαρτίου 2021

Ο Καναδάς τιμά την Ελληνική Επανάσταση

Μια σειρά σημαντικών ορόσημων στο Οντάριο του Καναδά, θα λάμψει μπλε και άσπρο στις 24 και 25 Μαρτίου για να γιορτάσει την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 που οδήγησε στη δημιουργία της σύγχρονης Ελλάδας.

Έτσι διοργανώθηκε από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο σε συνεργασία με τον Δήμαρχο του Τορόντο θα φωταγωγήσουν την είσοδο του Τορόντο  στην πλατεία Nathan Philips με τα χρώματα της γαλανόλευκης. Η φωταγώγηση θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στις 8 μ.μ. ώρα Καναδά . Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά. Για λεπτομέρειες και πως μπορείτε να παρακολουθήσετε την φωταγώγηση ΕΔΩ , θα βρείτε τους κωδικούς του event και ποιον σύνδεσμο ακολουθείτε για να το παρακολουθήσετε. Προσοχή στη διαφορά ώρας!!

Επίσης ο Πύργος του Τορόντο θα φιλοξενήσει τα χρώματα της σημαίας μας . Η φωταγώγηση θα γίνει την Πέμπτη  25 Μαρτίου, μετά το ηλιοβασίλεμα περίπου στις 7:36 μ.μ. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά ΕΔΩ και δεν υπαρχουν κωδικοί πρόσβασεις

Φυσικά δεν άφησαν έξω από αυτό το αφιέρωμα τους καταράκτες του Νιαγάρα . Την Πέμπτη 25 Μαρτίου  , από τις 9: 45-10: 00μμ (τοπική ώρα ) οι καταράκτες θα φωταγωγηθούν στα γαλανόλευκα. Για να παρακολουθήσετε τη φωταγώγηση ακολουθήστε ΕΔΩ χωρίς κωδικούς.

Πηγή πληρογοριών : pappaspost

Φωτογραφίες worldtravelstories.gr

Comments are closed.