ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
19 Μαρτίου 2021
Κηπουρίδου Παρασκευή
20 Μαρτίου 2021

Efteling…Όταν τα Παραμύθια ζωντανεύουν!!

Το Efteling είναι στην Ολλανδία, 48km από το Άιντχοβεν και  106km από το Amsterdam, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο μετά την Disneyland και έχει μια μακρόχρονη ιστορία σαν… παραμύθι!

Ενα τεράστιο χωριό, που θες πάνω από 5 ώρες για να το εξερευνήσεις, με κάστρα, αναπαραστάσεις παραμυθιών, υπέροχη φύση,διαδραστικές παραστάσεις, ένα τρενάκι που περιφέρετε παντού και δεν μοιάζει με κανένα άλλο.Χτίστηκε μέσα στο δάσος του Efteling, με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Το ποτάμι, η λίμνη και τα μονοπάτια του είναι φυσικά κι όχι τεχνητά. Γύρω τους απλώνονται τα εντυπωσιακά θεματικά κτίρια και τα ιδιαίτερα παιχνίδια.

Μετά την περιήγηση στο πάρκο με τα Παραμύθια κάντε μια βόλτα στη Βενετία της Ολλανδίας

Μόλις περάσεις τις πύλες του ,σταματάει ο χρόνος , δεν υπάρχουν ηλικίες , όλοι γλινονται παιδιά και ανυπομονούν να συναντήσουν την Κοκκινοσκουφίτσα , τους νάνους , τους δράκους…όλους τους ήρωες από τα παραμύθια που σε κράτησαν συντροφιά !! Ζείς το δικό σου παραμύθι…

Η ιδέα ξεκίνησε το 1933 από έναν Ολλανδό επιχειρηματία που οραματίστηκε ένα μεγάλο αθλητικό πάρκο, η επιτυχία του πάρκου και οι εκατοντάδες επισκέπτες που είχε καθημερινά τον οδήγησαν να το εξελίξει σε ένα θεματικό παραμυθένιο πάρκο 20 χρόνια μετά..

Ελάτε στην παρέα μας στο Facebook

Πάμε να κάνουμε ταξίδι στο Παραμύθι!!!