Ιούλιος Καίσαρας: Veni, vidi,vici
2 Αυγούστου 2021
Γιατί η πλατεία Αμερικής λεγόταν πλατεία Αγάμων;
2 Αυγούστου 2021

Τόκιο 2020 – Χρυσό μετάλλιο ο Τεντόγλου στο μήκος!!

Τι έκανα;, Τι έκανα;; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα!!

Ο Μίλτος Τεντόγλου ”απογειώθηκε” στα 8.41 μέτρα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Ο δεύτερος Έλληνας πρωταθλητής που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, λίγες μέρες μετά από τον Στέφανο Ντούσκο!!

Ο Τεντόγλου είχε άλμα στα 8,11 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, όμως στο δεύτερο και τρίτο άλμα δεν κατάφερε να κάνει μεγαλύτερο άλμα. Η τέταρτη προσπάθειά του ήταν άκυρη και τελικά με άλμα στα 8,15 μέτρα στην πέμπτη προσπάθεια, μπήκε στα μετάλλια. Με το συγκεκριμένο άλμα βρίσκονταν στην τρίτη θέση, όμως στο έκτο του άλμα κατάφερε να κάνει 8,41 μέτρα. Το ίδιο άλμα είχε και ο Ετσεβαρία από την Κούβα, όμως ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δεύτερο καλύτερο άλμα στα 8,15 μέτρα, ενώ ο αντίπαλός του είχε στα 8,09 μέτρα. Ο Ετσεβαρία δεν κατάφερε να κάνει καλύτερο άλμα στην τελευταία του προσπάθεια και ο Τεντόγλου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες αθλητές μας που με μοναδικό όπλο την ψυχή τους κατακτούν νίκες…

Είματε περήφανοι για τους Έλληνες αθλητές μας που με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για τον αθλητισμό δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε διοργάνωση .

Πρωταθλητές και χρυσοί όλοι αυτοί οι αθλητές στις καρδιές μας με ή χωρίς μετάλλια γιατί η μοναδική βοήθεια που έχουν είναι η δική μας εμψύχωση…Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς παιδιά της Ελλάδας μας!!

Δείτε το ”χρυσό άλμα ” και τι είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης!!

πηγή πληροφοριών: https://www.novasports.gr/

Comments are closed.