‘‘Εύα Μαζοκοπάκη’’
12 Φεβρουαρίου 2021
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ” Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ”
13 Φεβρουαρίου 2021

Εικονικό ταξίδι στο ”Flam” της Νορβηγίας με τρένο!!

Ταξίδια μπορεί να θέλουμε και αν ήταν αλλιώς η κατάσταση μπορεί και να πηγαίναμε . Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πάμε και δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει όλη αυτή η κατάσταση. Αλλά και να έρθουμε στην κανονικότητα πάλι δεν είναι για όλους εύκολο ένα ταξίδι γιατί υπολογίζουμε το κόστος το οποίο είναι πολλές φορές υψηλό. Πόσο μάλλον αν είναι όλη η οικογένεια.

Έχουμε επιλογή λοιπόν να κάνουμε ταξίδια σε πολλά μέρη που ίσως δεν θα μπορούσαμε να πάμε εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να καθίσουμε άνετα και να ακολουθήσουμε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Σήμερα πρώτος προορισμός το Flam της Νορβηγίας. Ένα χωριό στην κοιλάδα Flåmsdalen και είναι γνωστό και ως Grand Canyon της Νορβηγίας. Οι κάτοικοί του μόλις 450 και τα σπίτια μικρά , πολύχρωμα που γλείφουν τις ακτές του ποταμού.

Από εκεί λοιπόν θα κάνουμε επιβίβαση και θα διανύσουμε μια διαδρομή 20 χλμ. μέχρι το Myrdal. Αυτή η διαδρομή συγκαταλέγεται μέσα στις δέκα πιο όμορφες διαδρομές για ταξίδια με τρένο στην Ευρώπη.

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε και μην ξεχνάτε ..ταξιδεύουμε παρέα με τον μηχανοδηγό οπότε θα απολαύσουμε ταξίδι!!! Πατήστε ΕΔΩ

Comments are closed.